Fördelar

Flexibilitet, bättre priser, lägre provision och fri tillgång till den stuga du själv äger!

Hyr ut din stuga via oss på StugaDirect och få följande fördelar:

  • Din stuga marknadsförs ca. 20 % billigare än via konkurrenterna i länder som exempelvis Tyskland.
  • Du får en större andel av det pris gästen betalar och vår provision är låg.
  • Du får fritt komplettera med att hyra ut själv eller via annan förmedlare.
  • Vi har inga minikrav kring hur många veckor du vill hyra ut via oss.
  • Du kan öppna och stänga din stuga för uthyrning hur du vill.
  • Vi har inga långa bindningstider kring vårt avtal – om du inte är nöjd eller om din livssituation förändras kan du säga upp samarbetet med ett varsel på 48 timmar.
  • Du kan alltid kontakta oss för att få råd och tips kring uthyrning och inredning – vi har jobbat i branschen sedan tidigt 80-tal.
  • Du kan hyra ut för 50.000 kronor om året helt skattefritt.
  • All-risk försäkring - läs mer här (Broschyr) & (Villkor)

Intensiv marknadsföring

StugaDirect finns med som partner hos samtliga viktiga, stora internationella portaler och din stuga kommer att marknadsföras via oss och dem i massor av länder, inte minst Danmark, Tyskland, Norge och Sverige.

Din stuga är i trygga händer

Vi har decennier av erfarenhet och vi vet hur en stugförmedling ska byggas för att ta tillvara både allt det som traditionellt fungerar och är bra och de möjligheter som skapats kring modern teknik. Kring detta har vi byggt StugaDirect som en flexibel, kostnadseffektiv, framgångsrik och kundorienterad förmedling där vi bygger ett förhållande med våra kunder byggt på respekt och förståelse. Har du aldrig hyrt ut tidigare så är du välkommen att vända dig till oss, så ska vi guida dig och din stuga till framgång och har du tidigare hyrt ut via annan förmedlare så vet du mycket väl varför du bör välja StugaDirect!

Som samarbetspartner med StugaDirect kommer du att få tillgång till din stuga genom en inloggningskod, där du hela tiden har full kontroll på vad som sker. När du har ingått ett samarbete med oss kring din stuga kommer du att få ett skriftligt förmedlingsavtal som du kan spara, så att du aldrig behöver fundera kring vad som gäller. 

Se Förmedlingsavtal

Låg provision med full insyn!

Vår provision är låg och vi har inga extra prispåslag om det är en gäst som bokar från ett annat land. Vi har inga dolda valutapåslag och inga dolda administrationsavgifter som våra konkurrenter, d v s din stuga kommer att vara billigare för din gäst och vi ”smyger inte in” några avgifter som du inte får del av.

Skulle en bekräftad bokning avbokas från gästens sida, 4 veckor eller närmare ankomst, är din hyra ändå säkrad! Dessutom har vi en kollektivt tecknad försäkring för dig som stugägare vid de få tillfällen det skulle bli skador på din stuga under en uthyrning – se §7 i Uthyrningsavtalet.

 

Vill du ha mer information eller vill du bli kontaktad kring ett eventuellt samarbete? Kontakta oss på email info@stugadirect.se eller telefon 0709-624800 - eller använd vårt kontaktformulär for gratis hyresbedömning (tryck här).

Vi jobber för och med dig! 😁

Erik Wimmer Country Manager

Erik Wimmer Country Manager