Stugor på Västkusten

Västkusten är för många synonymt med sandstränderna i Halland och klipporna i Bohuslän.

Mitt mellan sandstränderna i söder och klipporna i norr ligger underbara storstaden Göteborg där nöjesparken Liseberg och paradgatan Avenyn är självklara besöksmål.

I Halland kan ni besöka underbara småstäder som Halmstad, Falkenberg och Varberg som alla står starka och sticker ut med sina speciella sevärdheter och upplevelser.

Uppe i Bohuslän ligger orter som Lysekil, Kungshamn och Strömstad, som alltid är väl värda ett besök och som är underbara att bo i eller nära. Fisk och skaldjur är alltid en självklarhet, antingen att köpa hem och äta i stuga eller på altan, eller att äta på restaurang i området. Ni som själva tycker om att fiska har bra möjligheter efter t.ex. Havsöring och Makrill.

Om ni kör inåt land från kusterna så kommer ni snabbt till djupa skogar, vackra och slingrande floder och glittrande sjöar, där ni alltid kan finna underbara upplevelser. Prova t ex att paddla i vackra sjöar och sjösystem, att åka på shoppingtur till Borås eller till Gekås i Ullared eller att fylla svampkorgen med kantareller och trattkantareller.