Stugor i skogar & sjöar

Något av det Sverige är mest känt för är sina djupa skogar, stora och små sjöar, små byar och mindre och större inlandssamhällen och städer.

I detta stora och natursköna område finns det oerhört mycket att uppleva, oavsett om ni söker fullständigt lugn och ro i byar med bara ett par hus, i en stuga eller ett hus vid strandbrynet av en stilla skogssjö eller i ett typiskt mindre samhälle med en ICA-affär och en pizzeria som ”träffpunkt”.

Här kan det ofta kännas som ”Högsäsongsveckor ” året runt med tanke på skogsvandringar, svampplockning, skidåkning, paddel eller roddturer, fina bad, skridskoåkning på sjöar, sportfiske från land, båt eller is och så oerhört mycket annat – när säsongen för det ena tagit slut så är alltid något annat på gång!

Den här regionen är relativt stor, men den har det gemensamt att ni alltid kommer att hitta såväl små som stora upplevelser runt hörnet. Läs beskrivningen av varje stuga, så får ni säkert en bra beskrivning på vad ni kan förvänta er vid just den stuga ni är intresserade av.