Rengöring

Stugor i Danmark:

När du lämnar huset kommer det alltid att kontrolleras. Om det finns en obligatorisk städning, eller om du har köpt en städning, kommer vårt städlag att komma och göra städningen. I samband med städning kontrolleras huset för att vara redo för nästa gäster.

Har ni betalt för rengöring ska ni ändå lämna stugan i ett hyggligt skick där allt är diskat och återställt på sina platser och där spis och ugn är avtorkade. 

Avsyningnär nå ni städar själva: När ni städar själva, är det viktigt att ni gör en god slutstädning, enligt StugaDirects standard, på ett sådant sätt att nya gäster omedelbart kan flytta in. En vägledning kring städning kan ni hämta via länken nedan. StugaDirect kontrollerar huset och städningen efter att ni ha lämnat huset. Skulle vi hitta fel, kommer dessa att åtgärdas på din bekostnad.

Se vår rengöringsstandard här.

 

Stugor i Sverige:

Om ni städar själva är det viktigt att ni gör en god slutstädning enligt StugaDirects standard. En vägledning kring städning kan ni hämta via länken nedan. Har ni betalt för rengöring ska ni ändå lämna stugan i ett hyggligt skick där allt är diskat och återställt på sina platser och där spis och ugn är avtorkade.

Det är ert ansvar att ni lämnar stugan i minst samma standard som den var vid er ankomst. Om något gått sönder under er vistelse ska ni dels informera stugans ägare och dels ersätta det skadade. 

Se vår rengöringsstandard här.