Semester i Sverige eller Danmark? Hyr ett semesterhus!

Ett semesterhus är en underbar utgångspunkt för en härlig ledighet. Här finns de bästa förutsättningarna för avkoppling från vardagen kombinerat med små och stora upplevelser i närområdet eller lite längre bort.

Alla hus vi förmedlar är privatägda. Det handlar inte om standardiserade "produkter", utan om hus med sin egen unika karaktär utifrån vad ägaren tycker om och utifrån hur ägaren tror att ni kommer att vilja ha det.

De danska husen ligger typiskt sett i kustområden, nära hav med badmöjligheter, städer med caféer och restauranger samt en massa upplevelser och attraktioner. Här finns alltid mycket att göra; lugn och ro i huset, en promenad in till stan eller en promenad på stranden.

I Sverige ligger husen ofta nära en sjö eller i natur med skogen inpå knuten. Jämfört med Danmark så är det ofta lite längre mellan hus och shoppingmöjligheter. I gengäld får du möjlighet att uppleva en storslagen och mer orörd natur. Sverige är ett stort land och naturen och upplevelserna varierar starkt beroende på var i landet du är.

I Danmark är det obligatorisk städning på vissa hus och valfri städning på andra hus. Om det är valfri städning kan du i de flesta fall köpa till en städning om du inte vill städa själv. I Sverige är det oftast så att man måste städa huset själv efter sin semester.

Du kan tryggt hyra ett semesterhus hos oss! Du omfattas ex vis automatiskt av en av branschens bästa försäkringar. Som exempel får du tillbaka den betalda hyran vid sjukdom, semesteravbrott p g a sjukdom, uppsägning till följd av att du blir av med jobbet eller t o m vid stora skador på din privata bostad som gör att du inte kan resa eller måste åka hem. Dessutom ett servicepaket som även innehåller akutmottagning 24 timmar om dygnet. Du kan läsa de detaljerade villkoren under Försäkring.

Se også Praktisk information.