Lejevurdering3x1

Gratis bedömning av din stuga

Har du funderingar kring att hyra ut din stuga via oss på StugaDirect? Fyll i så fall i information kring stugan nedan, samt hur vi kan kontakta dig. Vi vänder tillbaka så snart vi kan med vår beräkning, helt utan vidare förpliktelser för dig.

Beräkningen baserar vi helt på de uppgifter vi får från dig utifrån vår erfarenhet kring standarden på stugan samt det område och den omgivning stugan ligger i. Utifrån denna beräkning för vi gärna vidare diskussion direkt med dig så att vi gemensamt kommer fram till hur du och din stuga får mesta möjliga uthyrning och intjäning. 

Vill du få en mer exakt bedömning av pris och möjligheter får du gärna komplettera med fotografier på stugan, som du i så fall sänder till: erik.wimmer@stugadirect.se

Fält med * måste fyllas i.

StugaDirect – erfarenhet, flexibilitet och sunt förnuft!

Vi förmedlar stugor och fritidshus med marknadens bästa villkor. Vårt låga påslag ger dig som stugägare bättre möjligheter till intjäning och dig som gäst till stugorna ett lägre pris. Vi har jobbat i branschen sedan 80-talet. Vi är flexibla, vi har marknadens mest omfattande försäkringar och vi samarbetar med partners i hela Europa, vilket innebär att våra stugor marknadsförs på allra bästa vis! Vårt mål är att bli Sveriges ledande stugförmedling och vi vill samarbeta med Dig!

Kontakta oss

StugaDirect 
Ingelstorp 11
438 54 Hindås
Tlf.: +46 709 624 800

Email: info@stugadirect.se