Stugor i Sydjylland väst - Römö - Fanö

Södr Jylland, Rømø och Fanø är ett område som ger er fantastiska semestermöjlighter oavsett om ni söker avkoppling och stränder eller om ni är på jakt efter upplevelser.

”Vadehavet” är en del av Nordsjön och sträcker sig från Ho Bugt i Danmark, hela vägen ned till det  Holländska samhället Den Helder. Det här området karaktäriseras av de speciella och unika tidvattenförhållanden som påverkar hela kustområdet på ett enormt sätt. 2014 kom Vadehavet med på UNESCOs lista över Världsarv. 

Ribe är Danmarks äldsta stad och här finns bl a en mycket vacker Domkyrka och i närheten ligger ett Vikingcenter, där ni kan uppleva svunna tider. 

Rømø är en av Danmarks ”Vadehavsøer”. Ön ligger ca. 10 km ut i Nordsjön och den är förbunden med fastlandet via den 9,2 kilometer långa Rømø-fördämningen. Mot väster finns en strandremsa med en bredd på 2-3 km och mot öster ett område med åkermark i lä av sanddynerna. Här på den östra sidan ligger även öns bebyggelse.

Fanø är en 56 kvadratkilometer stor, långsträckt sandö i Vadehavet utanför Esbjerg. Fanø kan endast nås med färja. Turistattraktionerna här ute är i första hand stranden, naturen och utflykter ned till Vadehavet. Fanø är i dag en konkurrent till andra, kanske mer kända, sommardestinationer, när det handlar om kulinariska och kulturella upplevelser. Ute på Fanö finns det väldigt goda möjligheter att få uppleva ett rikt djurliv.

 

StugaDirect – erfarenhet, flexibilitet och sunt förnuft!

Vi förmedlar stugor och fritidshus med marknadens bästa villkor. Vårt låga påslag ger dig som stugägare bättre möjligheter till intjäning och dig som gäst till stugorna ett lägre pris. Vi har jobbat i branschen sedan 80-talet. Vi är flexibla, vi har marknadens mest omfattande försäkringar och vi samarbetar med partners i hela Europa, vilket innebär att våra stugor marknadsförs på allra bästa vis! Vårt mål är att bli Sveriges ledande stugförmedling och vi vill samarbeta med Dig!

Kontakta oss

StugaDirect 
Ingelstorp 11
438 54 Hindås
Tlf.: +46 709 624 800

Email: info@stugadirect.se