Avbokning

Det går att säga upp en bokning mot en rimlig ersättning. Bokningstillfället är det första som sker av en rad händelser. Vid er bokning spärras stugan för andra kunder, ingen annan kan alltså boka den period ni bokat och samtidigt informeras stugägaren om bokningen. Trots detta är det möjligt att avboka om detta är nödvändigt.

Beror behovet av att avboka på sjukdom eller arbetslöshet, så kommer vår försäkring, som är inkluderad i priset, att täcka utgifterna. I de fall det handlar om orsaker som inte täcks av försäkringen så blir det alltid en kostnad och denna kostnad är beroende av hur lång tid det är kvar till ankomst.

Kostnaden är följande:

Vid avbokning till och med dag 46 innan ankomst betalas 20 % av hyresbeloppet.

Vid avbokning från och med dag 45 innan ankomst till och med dag 7 innan ankomst betalas 80 % av hyresbeloppet.

Vid avbokning 7 dagar eller närmare ankomst betalas hela hyresbeloppet.

Se försäkringsvillkoren på sidan Praktisk information under punkten försäkring.

StugaDirect – erfarenhet, flexibilitet och sunt förnuft!

Vi förmedlar stugor och fritidshus med marknadens bästa villkor. Vårt låga påslag ger dig som stugägare bättre möjligheter till intjäning och dig som gäst till stugorna ett lägre pris. Vi har jobbat i branschen sedan 80-talet. Vi är flexibla, vi har marknadens mest omfattande försäkringar och vi samarbetar med partners i hela Europa, vilket innebär att våra stugor marknadsförs på allra bästa vis! Vårt mål är att bli Sveriges ledande stugförmedling och vi vill samarbeta med Dig!

Kontakta oss

StugaDirect 
Ingelstorp 11
438 54 Hindås
Tlf.: +46 709 624 800

Email: info@stugadirect.se