3X1 Se 3

Hyresgäst

Att semestra i en svensk stuga eller i ett danskt semesterhus är både mysigt, avkopplande och bekvämt! I Sverige är variationen av stugor enorm och det är få hus som är jämförbara med varandra, chansen att hitta ett alldeles eget litet smultronställe är därför stor oavsett om ni söker badsemester vid kusten, avkoppling vid en sjö djupt inne i skogarna eller kanske en semester i utkanten av en storstad med möjlighet att snabbt åka på varierande utflykter. Danmark är ett föregångsland när det gäller stugförmedling och här bor man allra helst nära kusterna där man kan bada längs kilometerlånga sandstränder när väder och årstid tillåter och när man kan gå på långa, friska promenader när milda vår- och höstvindar smeker längs hav och kullar eller varför inte kura samman med goda ostar, nyrökt fisk och en god dansk öl när vintervinden tjuter längs stugknuten. 

I Sverige är det ägaren av stugan eller ägarens ombud som ansvarar för att stugan är ren och inflyttningsklar vid er ankomst. I Danmark har vi själva personal som kontrollerar hus och stugor innan er ankomst. Oavsett när och var ska dock alltid er bostad vara inflyttningsklar.

Du kan tryggt boka din stuga via oss – du omfattas automatiskt av en av branschens allra bästa försäkringar. Du får t.ex. inbetald hyra tillbaka vid allvarlig, plötslig sjukdom hos dig själv eller hos närstående eller om du plötsligt förlorar ditt arbete eller om det blir en större skada på din privata bostad. Du kan läsa de kompletta bestämmelserna och villkoren under Försäkring.

Se även Praktisk information.

 

StugaDirect – erfarenhet, flexibilitet och sunt förnuft!

Vi förmedlar stugor och fritidshus med marknadens bästa villkor. Vårt låga påslag ger dig som stugägare bättre möjligheter till intjäning och dig som gäst till stugorna ett lägre pris. Vi har jobbat i branschen sedan 80-talet. Vi är flexibla, vi har marknadens mest omfattande försäkringar och vi samarbetar med partners i hela Europa, vilket innebär att våra stugor marknadsförs på allra bästa vis! Vårt mål är att bli Sveriges ledande stugförmedling och vi vill samarbeta med Dig!

Kontakta oss

StugaDirect 
Ingelstorp 11
438 54 Hindås
Tlf.: +46 709 624 800

Email: info@stugadirect.se